wat is m i k s

m i k s geeft jongeren een podium

Ben je tussen de 14 en 26 jaar, ben je bezig met dans, performance, tekst, muziek, producen, schilderkunst, beeldhouwen, fotografie, TIKTOK, vloggen, kortfilm, stop-motionfilm,….en wil je dit delen met een publiek? 

Dan is m i k s wat je zoekt! m i k s geeft je de kans om jouw artistieke ei in de spotlights te zetten. 

Ben je niet helemaal zeker van je creatie, heb je nood aan feedback of zoek je inspiratie? Dan kan je terecht bij de coaches van m i k s. Een bende jonge, professionele artiesten staat klaar om jou in de aanloop van je presentatie bij te staan met raad en daad. Bij hen kan je terecht met al je vragen, je kan je creatie tonen en zij zullen je waar nodig helpen in je creatieproces. 

m i k s is een initiatief van Jeugdhuis Wollewei, MOOOV en Cultuurhuis de Warande in samenwerking met CC ’t Schaliken en Jeugdhuis Tiener, met de steun van de Stad Turnhout en de Vlaamse Overheid.

de spelregels

  • Je bent tussen de 14 en 26 jaar op het moment van je inschrijving. 
  • Deelname is gratis. Zowel de presentatie als de coaching zijn gratis.
  • Je kan alleen of met een groep meedoen. Alle leden van je groep zijn tussen de 14 en 26 jaar bij het moment van inschrijven. 
  • Je maakt en bedenkt je creatie zelf. 
  • Je mag meerdere creaties maken in verschillende disciplines of je creatie mag bestaan uit meerdere disciplines. 
  • Je creatie duurt maximum 15 minuten. 
  • Je voorziet zelf het nodige materiaal voor je creatie. Heb je niet alles wat je nodig hebt? Dan gaat m i k s in de mate van het mogelijke met jou op zoek. 
  • In de maanden voor de presentatie kan je vrijblijvend beroep doen op een ploeg jonge, professionele artiesten voor advies en feedback.

wanneer

Inschrijven voor het volgende traject kan vanaf nu!

Start met BOOTCAMP op zaterdag 16 en zondag 17 oktober 2021 in Cultuurhuis de Warande.
Dat weekend maak je kennis met de andere jongeren, de coaches en kan je deelnemen aan gratis workshops.

Coachingsessies tweewekelijks op zaterdag in Turnhout (Cultuurhuis de Warande en Jeugdhuis Wollewei) en Herentals (CC ’t Schaliken en Jeugdhuis Tiener).

Optreden of expo op 15 januari 2022 in Turnhout

Wil je deelnemen? Schrijf je hier in.